Spaning – 3D-koncept ger maximerad upplevelse på Kasai

En ny pop-up restaurang, Banquet of Hoshena, har flyttat in på restaurang Kasai i Stockholm. Här tas gästerna med på en fängslande resa med hjälp av innovativ 3D-teknik, berättande, bildkartläggning och annan rekvisita.

Den tredimensionella världen blir en upplevelse för alla sinnen. Under den två timmar långa 3D-showen kommer sagoväsen till liv på bordet, samtidigt bjuds gästerna på en femrättersmiddag med passande viner. Allt som serveras harmonierar med historien som berättas, och för att förstärka helhetsupplevelsen ytterligare representerar varje maträtt en känsla.

Jordmåns spaning

Storytelling på steorider! Många känner till att storytelling är avgörande för att sälja mervärden. I kombination med att själva upplevelsen blir en statussymbol, snarare än konsumtionen i sig, kan detta bli ett fenomen som växer framöver. Det handlar om att maximera upplevelsen helt enkelt. Det är ett enormt brus för det gröna näringslivet att höras igenom, men det finns många möjligheter med den digitaliserade måltiden.

Källa: https://kasai.se/banquetofhoshena